Website Stichting VEEN online

De Stichting VEEN is verheugd te melden dat begin april de nieuw ontwikkelde website online is gegaan. Met deze website verwacht de Stichting VEEN beter duidelijk te maken wat VEEN precies is en doet. Ook wil zij op een centrale plaats heldere informatie verschaffen over de vaarontheffingen en de stimuleringsregeling voor het Reeuwijkse Plassengebied.

Een nieuwe website was nodig, omdat belangrijke informatie over het Reeuwijkse Plassengebied voorheen lastig te vinden was. De Stichting VEEN nam een bescheiden en moeilijk te vinden plek in op de website van de gemeente Reeuwijk. Nu is dit anders. De website biedt ruimte aan uitgebreide informatie over VEEN, vaarontheffingen, vaartoezicht, de stimuleringsregeling en watersport.

De website is ontwikkeld door webdesign- en communicatiebedrijf Speaking Visuals. Mocht u als gebruiker van deze website vragen en opmerkingen hebben dan kunt u deze kwijt op deĀ contactpagina van de Stichting VEEN.